Webmaster on Wednesday 23 November 2016 - 20:50:57 | Comments are turned off for this item
T Afzwaaiende Kanja 2 – De Club Zonder naam 2, vroeger waren het de gele schoentjes = 5-9, Allemmachies op het veld of in de zaal, hij heeft ze bij net waardebonnen!


Van uw verslaggever Rappe Rets

Tegen een wel heel erg sterk vernieuwd gele schoentjes ensemble gaf Kanja goed partij. Na de steeds terugkerende perikelen en frustraties van het genoeg volk bij elkaar sprokkelen en zelfs een BNO op vrijdag keerde good old groepsverlater T.T. terug in het Veerhuis na een afwezigheid van 2.5 jaar.
Zijn eerste balcontact was magisch magistraal en als er al twijfels waren over de tuimeltrofffee weten we nu dat ie voor altijd in bezit is bij de man waar ie hoort! Van slag misschien door het snelle voetenwerk wat 15 minuten vanaf de bank aanschouwt kon worden, waarbij iedereen dacht dat de coach die geen coach bleek te zijn zou wisselen maar alleen aangaf dat we al 15 minuten bezig waren! Maar ach, het stond gewoon goed! In een wedstrijd waar de ervaring en tactisch vernuft met uitzonderlijk goed keeperswerk het bijna won van de kanonskogels, tikkie takkie 1-2’s en looplijnen van veel jongere jongens uitkomend op een veel hoger niveau werd Kanja 2 bestolen door Bassie die geen strafschop gaf op een cruciaal moment. De tactische keeperswissel alla Advocaat met de Robben-Bosvelt wissel door onze Heilige Antonius bracht, laten we zeggen, niet helemaal wat hij voor ogen (zonder of met lenzen??) had. En zo komt het degradatiespook (of kunnen we niet degraderen?) wel heel dichtbij. Gelukkig was daar na afloop weer niets van te merken. De André Aggassi’s zonder pruikjes waren net van de tennisbaan af en er ontsprong zich een jolige sfeer met een Heppie C.vd B, liften die op school vast komen te zitten, zere teentjes ongelukjes met rolstoeltjes, losse badjasjes, anti pakketjes aanneem gedrag en kerstdorpjes met eigen gemaakte sneeuwvlokjes op de mattenklopper. Enfin… we zullen het missen volgend seizoen…toch?
Webmaster on Tuesday 22 November 2016 - 09:12:18 | Comments are turned off for this item
t al oude en ervaren oorspronkelijke Kanja 2 – Japanse Occasions 6-4
Wat een kut klok!


Van uw verslaggever Rappe Rets

Na wat keepersoppas probleempjes, een moppersmurf die niet meer smurft en een wasvrouw die weer tot rust is gekomen konden we weer eens een keer punten gaan pakken met het dynamische duo als leidsmannen. Allememachies wat een kutklok. Een solide partij met dit keer gelukkig weer heeeeeel veeeeeel loopvermogen leidde tot de winst, die helaas niet gefilmd werd door de Gastelse Spielberg. Al met al leven we dus nog en maken we ons op voor een prachtig kanja evenement: de kanja quiz. Voor de rest niks meer te zeuren of te zeiken. Winst brengt rust zullen we maar zeggen.
Webmaster on Tuesday 01 November 2016 - 08:43:54 | Comments are turned off for this item
t al oude en ervaren oorspronkelijke Kanja 2 – De ijskoude ieni mieni dada boykes 12-3
Ik doe nooit meer mee! 10 jaar geleden waren jullie veel beter!Van uw verslaggever Rappe Rets

Tsja, geen eer aan te behalen. We zijn 1 vereniging maar van dit Kanja 1 hadden zowat alle spelers van Kanja 2 in principe de vader kunnen zijn. Ik zeg in principe omdat de kanja 2 sterkhouders geen tikkie takkie biewa bwolle dolle panna boytjes op de wereld zet. Nee robuuste mannen die houden van het leven, die zo af een toe iemand en schop verkopen om daarna weer gezellig een pilske te drinken, dat zijn de normen en waarden van kanja 2. Zien we in Kanja 1 iets terug van ons zelf, nee wij niet... nou ja wij niet... toch zijn er wel die wel iets terug zien van ons of hemzelf... de opper opper opper mopper smurf kon het maar niet verkroppen dat we ons (wellicht te gemakkelijk) naar de slachtbank lieten l(ij)eiden. Schijnbaar hebben we veel sterkere tegenstanders verslagen, waren we echt wel heel erg goed 10 jaar geleden en was dit eens te reden meer om nooit meer (...) te komen bekijk het maar! Fuck you all!
Enfin, toen Gargamel het moppersmurfje eenmaal in zijn kookpot had zitten en de rest bij het Hart een afzakkertje nam ging het al snel over koetjes en kalfjes. Of, nou ja eigenlijk over andere diertjes. Onze enige echte Middas Antonius Dekkers wist namelijk dat konijntjes niet hun huiskamer onder het voetbalveld graven als er veel op gevoetbald wordt want kijk maar naar de mollen...Blijkbaar is de poepvinger toch harder aangekomen dan de corrigerende tik.
Al met al weer een wedstrijd dichter bij het einde van het seizoen. Er gaan stemmen op dat we beter kunnen gaan tennissen, vogelpikken, sjoelen. Misschien dat we dat wel beter kunnen dan Kanja 1. Al kunnen wij nog wel iets bedenken wat we beter kunnen...

Webmaster on Wednesday 26 October 2016 - 11:46:28 | Comments are turned off for this item
Rimbusch 1 – t al oude en ervaren oorspronkelijke Kanja 2 –3-3
Spulletjes kwijt? Bel Tonio!Van uw verslaggever Rappe Rets

Kanja 2 app:

Welk personage heeft mijn spullen mee? Dit is niet grappig normaal doen.
Als ik morgen geen materiaal heb…. Kan ik niks.
En?

Ben aan t werk kijk straks

Het gaat om mijn toilettas. Ik heb anders maar 10 cm zicht (25 boze simeleys)

Bril op doen toontje duikbril

Die zit ook in die toilettas.

Ik heb hem niet Toontje.

Tom Traets heeft de groep verlaten

U hebt Tom Traets toegevoegd.

Enfin, we speelde ook nog een keer gelijk en verloren een keer maar dat ter zijde.Webmaster on Tuesday 04 October 2016 - 09:02:53 | Comments are turned off for this item
Go to page       >>  

Hoofdsponsors Beachweekend