Webmaster on Tuesday 17 January 2017 - 08:39:07 | Comments are turned off for this item
Kanja 2 - Rimbusch jonge hindelopen 1- 9, Op de keukentafel, daar gebeurt het!


Van uw verslaggever Rappe Rets

Ook in 2017 ploeteren we voort. Rondom middernacht werd afgetrapt tegen een tolleke Vergouwen die zo af en toe ook nog es bij de tegenstander meedoet, hij wel...., werden de vaste (!!!!!!!!!!!) Kanja 2 spelers dolgedraaid. Is het dan toch wat onze Tol zegt waarheid. Zijn wij nu echt zo slecht, moeten we stoppen als we niet meer kunnen winnen van gasten die veel minder kunnen voetballen dan wij in......1992!
Enfin keeper ik kruip er ook mee een zatte kop nog op werd gelukkig heel veel keer ook raak geschoten zodat het onder de tien bleef en we lekker konden gaan nachtdouchen! Joepie zaalvoetbal! Laten we maar zeggen dat alleen het jaaroverzicht nog een lichtpuntje is in onze carrières. Nou ja... is dat wel zo?
Gelukkig werd na afloop in het verleden en het heden gekeken en werden er enkele toekomstige bezorgers van de bezorgdienst van Jumbo Broos af geserveerd.

Webmaster on Wednesday 11 January 2017 - 12:46:34 | Comments are turned off for this item
Webmaster on Wednesday 23 November 2016 - 20:50:57 | Comments are turned off for this item
T Afzwaaiende Kanja 2 – De Club Zonder naam 2, vroeger waren het de gele schoentjes = 5-9, Allemmachies op het veld of in de zaal, hij heeft ze bij net waardebonnen!


Van uw verslaggever Rappe Rets

Tegen een wel heel erg sterk vernieuwd gele schoentjes ensemble gaf Kanja goed partij. Na de steeds terugkerende perikelen en frustraties van het genoeg volk bij elkaar sprokkelen en zelfs een BNO op vrijdag keerde good old groepsverlater T.T. terug in het Veerhuis na een afwezigheid van 2.5 jaar.
Zijn eerste balcontact was magisch magistraal en als er al twijfels waren over de tuimeltrofffee weten we nu dat ie voor altijd in bezit is bij de man waar ie hoort! Van slag misschien door het snelle voetenwerk wat 15 minuten vanaf de bank aanschouwt kon worden, waarbij iedereen dacht dat de coach die geen coach bleek te zijn zou wisselen maar alleen aangaf dat we al 15 minuten bezig waren! Maar ach, het stond gewoon goed! In een wedstrijd waar de ervaring en tactisch vernuft met uitzonderlijk goed keeperswerk het bijna won van de kanonskogels, tikkie takkie 1-2’s en looplijnen van veel jongere jongens uitkomend op een veel hoger niveau werd Kanja 2 bestolen door Bassie die geen strafschop gaf op een cruciaal moment. De tactische keeperswissel alla Advocaat met de Robben-Bosvelt wissel door onze Heilige Antonius bracht, laten we zeggen, niet helemaal wat hij voor ogen (zonder of met lenzen??) had. En zo komt het degradatiespook (of kunnen we niet degraderen?) wel heel dichtbij. Gelukkig was daar na afloop weer niets van te merken. De André Aggassi’s zonder pruikjes waren net van de tennisbaan af en er ontsprong zich een jolige sfeer met een Heppie C.vd B, liften die op school vast komen te zitten, zere teentjes ongelukjes met rolstoeltjes, losse badjasjes, anti pakketjes aanneem gedrag en kerstdorpjes met eigen gemaakte sneeuwvlokjes op de mattenklopper. Enfin… we zullen het missen volgend seizoen…toch?
Webmaster on Tuesday 22 November 2016 - 09:12:18 | Comments are turned off for this item
t al oude en ervaren oorspronkelijke Kanja 2 – Japanse Occasions 6-4
Wat een kut klok!


Van uw verslaggever Rappe Rets

Na wat keepersoppas probleempjes, een moppersmurf die niet meer smurft en een wasvrouw die weer tot rust is gekomen konden we weer eens een keer punten gaan pakken met het dynamische duo als leidsmannen. Allememachies wat een kutklok. Een solide partij met dit keer gelukkig weer heeeeeel veeeeeel loopvermogen leidde tot de winst, die helaas niet gefilmd werd door de Gastelse Spielberg. Al met al leven we dus nog en maken we ons op voor een prachtig kanja evenement: de kanja quiz. Voor de rest niks meer te zeuren of te zeiken. Winst brengt rust zullen we maar zeggen.
Webmaster on Tuesday 01 November 2016 - 08:43:54 | Comments are turned off for this item
Go to page       >>  

Hoofdsponsors Beachweekend